Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i aromatyczne kotlety
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 922
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2139
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 922
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2139
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Cebulę drobno posiekałem ,wymieszałem z oliwą ,ketchupem ,solą oraz pieprzem. Kotlety lekko rozbiłem ,wymieszałem z pastą cebulowo-ketchupową. Wstawiłem do lodówki na 15 min. W tym czasie rozgrzałem patelnię grillową. Kotlety smażyłem po kilka min z każdej strony.