Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące i proste w przygotowaniu kotlety siekane w najprostszym wydaniu. Idealne na obiad, ale równie świetnie sprawdzą się w domowych burgerach czy na kanapce.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12453
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5691
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7070
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12453
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5691
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7070
Składniki
Mięso pokroić na paski, potem w kostkę i posiekać nożem na mniejsze kawałki. Cebulę posiekać bardzo drobno. Mięso przełożyć do miski, dodać cebulę, jajka, starty ser, mąkę, majonez oraz przyprawy. Całość dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej. Smażyć na złoty kolor z obu stron mniejsze placki nakładając po ok. 2 łyżek mięsa. Odsączyć na ręczniku papierowym.