Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące i proste w przygotowaniu kotlety siekane w najprostszym wydaniu. Idealne na obiad, ale równie świetnie sprawdzą się w domowych burgerach czy na kanapce.
Na wywarze warzywnym zrobiłam o to to ….
Odsłon: 8
Na wywarze warzywnym zrobiłam o to to ….
Odsłon: 8
Składniki
Mięso pokroić na paski, potem w kostkę i posiekać nożem na mniejsze kawałki. Cebulę posiekać bardzo drobno. Mięso przełożyć do miski, dodać cebulę, jajka, starty ser, mąkę, majonez oraz przyprawy. Całość dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej. Smażyć na złoty kolor z obu stron mniejsze placki nakładając po ok. 2 łyżek mięsa. Odsączyć na ręczniku papierowym.