Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety przygotowane w ten sposób, nie mają sobie równych, a sam zapach przywoła do stołu każdego domownika. Kilka prostych składników i pyszne kotlety lądują na Twoim talerzu. Spróbuj i przekonaj się sam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7643
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2603
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7643
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2603
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i delikatnie rozbijam. 2. Do miski wsypuję mąkę, sól, przyprawy, wbijam jajko oraz ubijając trzepaczką wlewam stopniowo mleko. Na koniec dodaję żółty ser starty na tarce o dużych oczkach.
3. W cieście zanurzam mięso, następnie smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
4. Kotlety gotowe, podaję z ulubioną surówką i frytkami. 5. Smacznego.