Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły Ci się kotlety w tradycyjnej panierce? Mam dla Ciebie pomysł na małą odmianę. Kotlety w ziołowej panierce, dzięki której kotlety są soczyste i aromatyczne.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 130
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2446
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 374
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 130
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2446
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 374
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam solą. 2. Do miski wsypuję mąkę, sól, tymianek, majeranek, pieprz, sól, dodaję czosnek, wbijam jajka, wlewam mleko i dokładnie mieszam. 3. W cieście panieruję każdy kawałek mięsa i smażę na rozgrzanym oleju.
4. Kotlety gotowe, podaję z frytkami, oraz surówką. 5. Smacznego.