Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły Ci się kotlety w tradycyjnej panierce? Mam dla Ciebie pomysł na małą odmianę. Kotlety w ziołowej panierce, dzięki której kotlety są soczyste i aromatyczne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112846
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 137
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 321
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 392
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 699
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112846
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 137
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 321
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 392
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 699
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam solą. 2. Do miski wsypuję mąkę, sól, tymianek, majeranek, pieprz, sól, dodaję czosnek, wbijam jajka, wlewam mleko i dokładnie mieszam. 3. W cieście panieruję każdy kawałek mięsa i smażę na rozgrzanym oleju.
4. Kotlety gotowe, podaję z frytkami, oraz surówką. 5. Smacznego.