Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły Ci się kotlety w tradycyjnej panierce? Mam dla Ciebie pomysł na małą odmianę. Kotlety w ziołowej panierce, dzięki której kotlety są soczyste i aromatyczne.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 280
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3611
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1848
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3577
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29663
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 280
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3611
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1848
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3577
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29663
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam solą. 2. Do miski wsypuję mąkę, sól, tymianek, majeranek, pieprz, sól, dodaję czosnek, wbijam jajka, wlewam mleko i dokładnie mieszam. 3. W cieście panieruję każdy kawałek mięsa i smażę na rozgrzanym oleju.
4. Kotlety gotowe, podaję z frytkami, oraz surówką. 5. Smacznego.