Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie macie pomysłu na szybki obiad? to już śpieszę do was z pomysłem
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Składniki
Kaszankę obrać ze skórek i rozgnieść widelcem następnie dodać jajka całe oraz bułkę tartą a także podsmażoną ostygniętą cebulę lekko posoloną. Całość wyrobić dłońmi na jednolitą masę
Następnie formować dowolnej wielkości kotlety obtoczyć je w bułce tartej i ułożyć na talerzu. Przygotowane usmażyć na niewielkiej ilości oleju na rumiany kolor, gotowe kotlety podawać kto z czym ma ochotę. Bardzo polecam są przepyszne