Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie macie pomysłu na szybki obiad? to już śpieszę do was z pomysłem
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3003
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3003
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Kaszankę obrać ze skórek i rozgnieść widelcem następnie dodać jajka całe oraz bułkę tartą a także podsmażoną ostygniętą cebulę lekko posoloną. Całość wyrobić dłońmi na jednolitą masę
Następnie formować dowolnej wielkości kotlety obtoczyć je w bułce tartej i ułożyć na talerzu. Przygotowane usmażyć na niewielkiej ilości oleju na rumiany kolor, gotowe kotlety podawać kto z czym ma ochotę. Bardzo polecam są przepyszne