Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, pyszne kotleciki, zmieniamy dodatki i za każdym razem mamy inny smak
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1819
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14462
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19545
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1819
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14462
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19545
Składniki
1. mięso myjemy, kroimy w drobną kostkę, 2. na łyżce oleju podsmażamy posiekany czosnek, dodajemy szpinak i pokrojony por, dodajemy łyżkę sosu sojowego, dusimy na małym ogniu, gdy warzywa będą prawie miękkie dodajemy pokrojonego drobno brokuła, dusimy do miękkości, studzimy, 3. mięso mieszamy z warzywami, dodajemy jajka i bułkę tartą, doprawiamy solą, pieprzem ziołowym i czarnym, mieszamy, odstawiamy na 30 min, 4. rozgrzewamy na patelni olej, smażymy małe kotleciki, podajemy z surówką i ziemniakami smacznego