Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, pyszne kotleciki, zmieniamy dodatki i za każdym razem mamy inny smak
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20193
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 581
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 801
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20193
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 581
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 801
Składniki
1. mięso myjemy, kroimy w drobną kostkę, 2. na łyżce oleju podsmażamy posiekany czosnek, dodajemy szpinak i pokrojony por, dodajemy łyżkę sosu sojowego, dusimy na małym ogniu, gdy warzywa będą prawie miękkie dodajemy pokrojonego drobno brokuła, dusimy do miękkości, studzimy, 3. mięso mieszamy z warzywami, dodajemy jajka i bułkę tartą, doprawiamy solą, pieprzem ziołowym i czarnym, mieszamy, odstawiamy na 30 min, 4. rozgrzewamy na patelni olej, smażymy małe kotleciki, podajemy z surówką i ziemniakami smacznego