Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły Wam się zwykłe kotlety? A może chcecie spróbować czegoś nowego? Ta propozycja jest dla Was. Soczyste kotlety otulone aksamitnym ciastem.
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 246
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 135
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 258
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2243
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 134
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 135
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 246
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 135
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 258
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2243
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 134
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 135
Składniki
Kotlety lekko rozbijamy tłuczkiem. Doprawiamy solą i pieprzem z każdej strony. Do miski wlewamy mleko, wbijamy jajko, roztrzepujemy. Dodajemy wodę, następnie mąkę, sól i dokładnie mieszamy. Następnie kotlety zanurzamy w powstałym cieście i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Podajemy z ulubionymi dodatkami.