Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostatnio testuję różne przepisy na bezmięsne kotlety, w tych akurat jest trochę wędliny, ale podstawą są warzywa
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1055
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4705
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1358
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1055
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4705
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1358
Składniki
1. ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, gorące przecisnąć przez praskę, wystudzić, 2. cebulę pokroić w kostkę, razem z pokrojonym czosnkiem poddusić na oleju, dodać pokrojone drobno pieczarki, usmażyć, doprawić solą i pieprzem, 3. wędlinę pokroić w kostkę, podsmażyć na rumiano, 4. ziemniaki, pieczarki i wędlinę wymieszać, dodać 1-2 łyżki bułki tartej, jak masa jest zbyt sucha dodać jajko, 5. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na złoty kolor, podawać z surówką lub sosem, smacznego