Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6639
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2147
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6639
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2147
 
         
         
                Składniki
Na oliwie truflowej zeszkliłam cebule pokrojoną w piórka płatkami chili. Dodałam pokrojony czosnek. Gdy czosnek zaczął pachnieć dolałam wino i pastę paprykową. Zredukowałam wino podkręciłam gaz i rzuciłam obrane krewetki. Gdy się zbieliły z jednej strony obróciłam je. Po paru minutach były gotowe. Po wyłączeniu ognia całość posypałam szczypiorem.
Smacznego :)