Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie w stylu greckim. Krewetki, feta i aromatyczny sos pomidorowym z odrobina oregano.
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 166
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 657
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 141
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 166
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 657
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 141
Składniki
Na patelnie z rozgrzana oliwa wrzucic cebulke i papryke. Smazyc 5 minut..Posypac slodka papryka, smazyc minute.Nastepnie dodac sos, oregano i ouzo. Dusic na wolnym ogniu okolo 10min.
Dodac krewetki i ser feta.Przykryc i dusic okolo 10min (az krewetki beda rozowe a ser lekko rozpusci). Na koniec popieprzyc. Mozna posypac swieza pietruszka. Podawac z bagietka lub chlebkiem pita