Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas przygotowania bardzo krutki a pachnie i smakuje pięknie. Polecam !
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 101
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3339
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1191
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 101
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3339
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1191
Składniki
► Czosnek podsmażyć na maśle / odstawić /. Krewetki przyprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć krewetki ale nie dłużej niż 2 minuty jeden raz obracająć. ► Małe pomidorki przekroić wzdłuż na pół, posolić, ułozyć na patelni obok krewetek i na oliwie smażyć kolejną 1 minutę. ► Szpinak osobno usmażyć, przyprawić i ułozyć obok krewetek i pomidorów, smażyć razem jeszcze około 2 minut. Na samym końcu domieszać w krewetki porwaną w palcach natkę pietruszki.