Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas przygotowania bardzo krutki a pachnie i smakuje pięknie. Polecam !
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Składniki
► Czosnek podsmażyć na maśle / odstawić /. Krewetki przyprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć krewetki ale nie dłużej niż 2 minuty jeden raz obracająć. ► Małe pomidorki przekroić wzdłuż na pół, posolić, ułozyć na patelni obok krewetek i na oliwie smażyć kolejną 1 minutę. ► Szpinak osobno usmażyć, przyprawić i ułozyć obok krewetek i pomidorów, smażyć razem jeszcze około 2 minut. Na samym końcu domieszać w krewetki porwaną w palcach natkę pietruszki.