Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale smakują z czerwonym barszczem.
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1073
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 114
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 141
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 155
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1073
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 114
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 141
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 155
Składniki
Mąkę, mleko , jajka i olej wymieszać na jednolitą masę, posolić do smaku. Usmażyć naleśniki.
Pieczarki obrać, pokroić na plasterki. Cebulę pokroić w piórka. Przesmażyć wszystko razem na odrobinie oleju aż woda z pieczarek całkiem odparuje, dodać sól i pieprz do smaku. Odstawić do ostygnięcia. Następnie dodać żółty ser starty na tarce o grubych oczkach. Ilość według uznania. Wszystko dokładnie wymieszać.
Naleśniki smarować farszem i zwijać w rulony, przekroić na pół. Panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.