Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale smakują z czerwonym barszczem.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Mąkę, mleko , jajka i olej wymieszać na jednolitą masę, posolić do smaku. Usmażyć naleśniki.
Pieczarki obrać, pokroić na plasterki. Cebulę pokroić w piórka. Przesmażyć wszystko razem na odrobinie oleju aż woda z pieczarek całkiem odparuje, dodać sól i pieprz do smaku. Odstawić do ostygnięcia. Następnie dodać żółty ser starty na tarce o grubych oczkach. Ilość według uznania. Wszystko dokładnie wymieszać.
Naleśniki smarować farszem i zwijać w rulony, przekroić na pół. Panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.