Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Królik, warzywa i śmietanka 30 %. Danie przyrządzane w prodiżu.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 61
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6814
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 251
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 194
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 459
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 61
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6814
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 251
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 194
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 459
Składniki
1. Dzień wcześniej marynuję królika z dodatkiem przypraw i oliwy z oliwek 2. Marchew krojona w cienkie talarki, cebula w piórka , papryka w plastry. 3. Do misy prodiża wkładam pokrojonego królika i warzywa. 4. piekę ok godziny, po tym czasie dolewam śmietankę 30 % i dalej piekę około 30-40 min. 5. królik w sosie podany na purre ziemniaczanym