Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak z farszem pieczarkowym podawany z surówkami to smaczne i syte danie główne.
Kurczaka wysmarować przyprawami i posiekaną pietruszką. Odstawić na 2 godziny.
Pieczarki pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w kostkę. Przysmażyć na patelni. Lekko posolić.
Do pieczarek i cebuli dodać pokrojony w kostkę ser żółty. Na koniec wbić jajko i dobrze wymieszać.
Farsz włożyć do kurczaka. Włożyć do lekko natłuszczonego naczynia żaroodpornego.
Sczepić kurczaka wykałaczkami.
Piec w temperaturze 180 stopni około 1,5 godziny.
W Polsce coraz bardziej robi popularna się gęś, ale i tak królem stołu jest k...
Odsłon: 3775
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 347
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 347
Składniki
Kurczaka wysmarować przyprawami i posiekaną pietruszką. Odstawić na 2 godziny. Pieczarki pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w kostkę. Przysmażyć na patelni. Lekko posolić.
Do pieczarek i cebuli dodać pokrojony w kostkę ser żółty. Na koniec wbić jajko i dobrze wymieszać.
Farsz włożyć do kurczaka. Włożyć do lekko natłuszczonego naczynia żaroodpornego.
Sczepić kurczaka wykałaczkami.
Piec w temperaturze 180 stopni około 1,5 godziny.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Rurki z cukinią w sosie maślanym
Dania główne
Spaghetti Pak choi
Dania główne
Sałatka z kurczakiem, mango i sezamem
Dania główne
Filet z dorsza ze szpinakiem
Rurki z cukinią w sosie maślanym
Cukinia z rurkami
Odsłon: 30
Spaghetti Pak choi
Proste spagetti pak choi
Odsłon: 15