Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sycący obiad dla całej rodziny, danie pełne smaku a jednocześnie ubogie w kalorie
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10615
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4777
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 862
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9028
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10615
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4777
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 862
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9028
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1329
Składniki
1. Mięso kroimy w paski i przekładamy do miski.
2. Mieszamy z przyprawami: solą, oregano, tymiankiem, pieprzem
3. Następnie obsmażamy na rozgrzanym oleju
4. W tym czasie kiedy mięso dusimy obieramy cebulę, po czym dusimy ją na rozgrzanym olej z dodatkiem czosnku.
5. Paprykę obieramy z nasienia i kroimy w drobne paseczki, dokładamy do cebuli.
6. Brzoskwinie kroimy w kostkę dodajemy również do cebuli.
7. Na koniec wlewamy zalewę z brzoskwiń, chwilę gotujemy i łączymy z mięsem.
8. Potrawa gotowa. 9. Smacznego.