Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sycący obiad dla całej rodziny, danie pełne smaku a jednocześnie ubogie w kalorie
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13307
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5813
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7475
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13307
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5813
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7475
Składniki
1. Mięso kroimy w paski i przekładamy do miski.
2. Mieszamy z przyprawami: solą, oregano, tymiankiem, pieprzem
3. Następnie obsmażamy na rozgrzanym oleju
4. W tym czasie kiedy mięso dusimy obieramy cebulę, po czym dusimy ją na rozgrzanym olej z dodatkiem czosnku.
5. Paprykę obieramy z nasienia i kroimy w drobne paseczki, dokładamy do cebuli.
6. Brzoskwinie kroimy w kostkę dodajemy również do cebuli.
7. Na koniec wlewamy zalewę z brzoskwiń, chwilę gotujemy i łączymy z mięsem.
8. Potrawa gotowa. 9. Smacznego.