Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sycący obiad dla całej rodziny, danie pełne smaku a jednocześnie ubogie w kalorie
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 49
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 117
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 49
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 117
Składniki
1. Mięso kroimy w paski i przekładamy do miski.
2. Mieszamy z przyprawami: solą, oregano, tymiankiem, pieprzem
3. Następnie obsmażamy na rozgrzanym oleju
4. W tym czasie kiedy mięso dusimy obieramy cebulę, po czym dusimy ją na rozgrzanym olej z dodatkiem czosnku.
5. Paprykę obieramy z nasienia i kroimy w drobne paseczki, dokładamy do cebuli.
6. Brzoskwinie kroimy w kostkę dodajemy również do cebuli.
7. Na koniec wlewamy zalewę z brzoskwiń, chwilę gotujemy i łączymy z mięsem.
8. Potrawa gotowa. 9. Smacznego.