Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z piersi w pysznej marynacie ze świeżym rozmarynem. Pyszne i aromatyczne!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 143
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2681
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 834
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1601
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14269
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 143
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2681
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 834
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1601
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14269
Składniki
Oliwę połącz z sosem sojowym i octem. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw do smaku papryką i solą. Dokładnie wymieszaj. Włóż mięso do marynaty. Odstaw na min. 2 godziny w chłodne miejsce. Folię podziel na 6 części. Na każdej ułóż kurczaka. Na wierchu połóż kawałek rozmarynu. Ciasno zwiń. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 30-45 minut. Podawaj z ulubionymi dodatkami.