Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, łatwo i bardzo sycąco :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7891
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1145
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13656
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7891
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1145
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13656
Składniki
Fileta pokroić w kostkę, usmażyć na oleju. Dodać kukurydzę, fasolę i pomidory (jeśli świeże to sparzone i obrane ze skóry oraz pokrojone na kawałki). Dodać śmietanę i jeśli danie jest jeszcze bardzo gęste to odrobinę wody. Na końcu dodać przyprawę lub fix, doprawić solą. Dusić razem ok. 10 min. Podawać z ugotowanym w osolonej wodzie ryżem.