Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 133
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1208
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13304
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 133
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1208
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13304
Składniki
Mleko wymieszać z solą i pieprzem,zalać części kurczaka ,wstawić na noc do lodówki.
W dużej misce wymieszać mąkę ,cebulkę i wszystkie przyprawy.
Wlać piwo (ciasto powinno być gęściejsze od naleśnikowego)
Dokładnie wymieszać.
Na głębokiej patelni rozgrzać olej. Osączone i osuszone z mlecznej zalewy pałki ,zanurzyć w cieście i smażyć na złoto (ok.30 min)