Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy sos z porów z maślanym kurczakiem
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8498
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 339
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5162
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4913
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45217
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8498
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 339
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5162
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4913
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45217
Składniki
Por pokroić w kostkę, masło roztopić i dusić na nim warzywa. Doprawić solą i tymiankiem. Dusić do czasu aż pory zmiękną.
W międzyczasie filety umyć i osuszyć. Przeciąć wzdłuż, doprawić solą, pieprzem i tymiankiem, smażyć na maśle. Do miękkich porów dodać śmietankę i zagotować. Filety pociąć na paski i dodać do warzyw. Doprawić do smaku. Podawać z ziemniaczkami.
Pomysł z kwestiasmaku.com