Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy sos z porów z maślanym kurczakiem
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 6694
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 118
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 865
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2243
Królowa grilla :)
Odsłon: 1701
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 6694
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 118
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 865
Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.
Odsłon: 2243
Królowa grilla :)
Odsłon: 1701
Składniki
Por pokroić w kostkę, masło roztopić i dusić na nim warzywa. Doprawić solą i tymiankiem. Dusić do czasu aż pory zmiękną.
W międzyczasie filety umyć i osuszyć. Przeciąć wzdłuż, doprawić solą, pieprzem i tymiankiem, smażyć na maśle. Do miękkich porów dodać śmietankę i zagotować. Filety pociąć na paski i dodać do warzyw. Doprawić do smaku. Podawać z ziemniaczkami.
Pomysł z kwestiasmaku.com