Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak bardzo dobrze smakuje z ryżem lub frytkami
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Warzywa myjemy, osuszamy i kroimy w słupki, pora w paseczki. Warzywa wrzucamy na rozgrzaną patelnię z oliwą i podsmażamy, aż nabiorą intensywnego koloru.
Filet z kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w paseczki. dodajemy do podsmażonych warzyw. Smażymy
Jogurt dokładnie mieszamy z curry i wlewamy na patelnie. Cały czas mieszając, dusimy kilka minut. Podajemy z ryżem lub frytkami.