Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak bardzo dobrze smakuje z ryżem lub frytkami
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
Warzywa myjemy, osuszamy i kroimy w słupki, pora w paseczki. Warzywa wrzucamy na rozgrzaną patelnię z oliwą i podsmażamy, aż nabiorą intensywnego koloru.
Filet z kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w paseczki. dodajemy do podsmażonych warzyw. Smażymy
Jogurt dokładnie mieszamy z curry i wlewamy na patelnie. Cały czas mieszając, dusimy kilka minut. Podajemy z ryżem lub frytkami.