Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
545 kcal białko: 36g tłuszcze: 14.5g węglowodany: 67.9g
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4636
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34341
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2041
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113728
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4636
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34341
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2041
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113728
Składniki
Kurczaka pokrój w kostkę, przypraw i podsmaż na oliwie.
W międzyczasie ugotuj ryż i brokuł w osolonej wodzie.
Przygotuj sos; połącz miód, musztardę, sok z cytryny i sos sojowy. Dokładnie wymieszaj i przypraw pieprzem. Dodaj sos do usmażonego kurczaka i wymieszaj na patelni
Do pojemnika lub na talerz wyłóż gotowego kurczaka, ryż i brokuły.