Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu, aromatyczne, pyszne
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 325
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 325
Składniki
Kurczaka rozporcjować. W dużej misce przygotować sos. Części kurczaka włożyć do miski i dokładnie wymieszać z sosem. Wstawić do lodówki.
Po wyjęciu z lodówki, kurczaka wraz z sosem włożyć do garnka. W razie potrzeby dodać trochę wody. Do sosu dodać gałązki rozmarynu, sól i pieprz do smaku. Gotować pod przykryciem na małym ogniu do miękkości.