Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu, aromatyczne, pyszne
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17682
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15349
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5700
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9077
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17682
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15349
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5700
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9077
Składniki
Kurczaka rozporcjować. W dużej misce przygotować sos. Części kurczaka włożyć do miski i dokładnie wymieszać z sosem. Wstawić do lodówki.
Po wyjęciu z lodówki, kurczaka wraz z sosem włożyć do garnka. W razie potrzeby dodać trochę wody. Do sosu dodać gałązki rozmarynu, sól i pieprz do smaku. Gotować pod przykryciem na małym ogniu do miękkości.