Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty kurczak to propozycja dla tych, którzy nie lubią spędzać dużo czasu w kuchni,
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1214
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 469
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1214
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 469
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Ziemniaki myjemy kroimy na ćwiartki. Marchewkę obieramy i kroimy w słupki. Wrzucamy do garnka na rozgrzane masło. Dusimy do miękkości. Piersi kroimy na mniejsze kawałki doprawiamy pieprzem , solą,(można doprawić przyprawą do kurczaka). w Większym naczyniu mieszamy przestudzony bulion, wodę i wino. Wlewamy do garnka aż warzywa będą miękkie. Piersi odsmażamy na oleju rozgrzanym z każdej strony po 2 minuty i dodajemy do pozostałych warzyw doprawiamy do smaku i dusimy przez 10 min.