Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18508
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7069
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30648
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18508
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7069
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30648
Składniki
Pokrojoną w kostkę pierś posypałam przyprawami. Razem z czosnkiem usmażyłam ją na patelni. Gdy mięso było rumiane i już niesurowe dodałam tylko lekko pocięte liście szpinaku. Po paru minutach szpinak będzie dobry i przejdzie przyprawami. Uwaga z dosalaniem- szpinak "słonieje" Smacznego :)