Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1378
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 348
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1378
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 348
Składniki
Pokrojoną w kostkę pierś posypałam przyprawami. Razem z czosnkiem usmażyłam ją na patelni. Gdy mięso było rumiane i już niesurowe dodałam tylko lekko pocięte liście szpinaku. Po paru minutach szpinak będzie dobry i przejdzie przyprawami. Uwaga z dosalaniem- szpinak "słonieje" Smacznego :)