Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8569
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 859
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 913
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 118
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8569
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 859
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 913
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 118
Składniki
Pokrojoną w kostkę pierś posypałam przyprawami. Razem z czosnkiem usmażyłam ją na patelni. Gdy mięso było rumiane i już niesurowe dodałam tylko lekko pocięte liście szpinaku. Po paru minutach szpinak będzie dobry i przejdzie przyprawami. Uwaga z dosalaniem- szpinak "słonieje" Smacznego :)