Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 208
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 657
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 142
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 208
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 657
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 142
Składniki
Pokrojoną w kostkę pierś posypałam przyprawami. Razem z czosnkiem usmażyłam ją na patelni. Gdy mięso było rumiane i już niesurowe dodałam tylko lekko pocięte liście szpinaku. Po paru minutach szpinak będzie dobry i przejdzie przyprawami. Uwaga z dosalaniem- szpinak "słonieje" Smacznego :)