Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na szybki i aromatyczny obiad.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 114906
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7823
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2951
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1252
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1200
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 114906
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7823
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2951
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1252
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1200
Składniki
Udka myjemy, oczyszczamy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Pastę rozrabiamy w oleju, mieszamy z mięsem, które przekładamy do naczynia żaroodpornego. Zapiekamy 40 min w temperaturze 175°C. Podajemy z dymką.