Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na szybki i aromatyczny obiad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 837
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5803
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9615
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 283
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 837
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5803
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9615
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 283
Składniki
Udka myjemy, oczyszczamy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Pastę rozrabiamy w oleju, mieszamy z mięsem, które przekładamy do naczynia żaroodpornego. Zapiekamy 40 min w temperaturze 175°C. Podajemy z dymką.