Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na szybki i aromatyczny obiad.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2652
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1001
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2652
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1001
Składniki
Udka myjemy, oczyszczamy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Pastę rozrabiamy w oleju, mieszamy z mięsem, które przekładamy do naczynia żaroodpornego. Zapiekamy 40 min w temperaturze 175°C. Podajemy z dymką.