Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto? Owoce? Pozory mylą:). Filety z pieczarkami zapiekane pod paprykowo-serową kruszonką robią prawdziwą furorę. Świetne na imprezę, bo całość można przygotować wcześniej a przed podaniem wrzucić do piekarnika. Zachwyt gości gwarantowany:).
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3862
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3862
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 441
Składniki
Filety kroimy na kawałki. Przyprawiamy, podsmażamy na rozgrzanym oleju. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Cebulę kroimy w kostkę, pieczarki na duże cząstki. Podsmażamy na oleju pozostałym po smażeniu filetów. Układamy na filetach w naczyniu żaroodpornym.
Składniki na kruszonkę umieszczamy w miskę, rozcieramy do powstania grudek. Przesypujemy do naczynia żaroodpornego.
Zapiekamy w temperaturze 200 stopni przez 20-25 minut.