Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny obiad gotowy w zaledwie pół godziny! Tylko cztery składniki! Szybko i smacznie! Posiłek idealny dla osób na diecie! Tylko mięso i warzywa!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4476
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1497
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 437
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4476
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1497
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 437
Składniki
Fasolkę i pokrojone w kostkę, obrane bataty polewamy oliwą i doprawiamy łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, połową łyżeczki rozmarynu i połową łyżeczki tymianku. Mieszamy.
Mięso polewamy oliwą i doprawiamy łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, łyżeczką papryki ostrej, łyżeczką papryki słodkiej, łyżeczką papryki wędzonej, łyżeczką czosnku w proszku i szczyptą kurkumy. Dodajemy pokrojoną cebulę i dokładnie mieszamy.
Jeśli mamy więcej czasu możemy odstawić mięso na kilka godzin do zamarynowania.
Na jedną połowę blachy wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy warzywa na drugą stronę wykładamy mięso.
Potrawę pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego.