Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny obiad gotowy w zaledwie pół godziny! Tylko cztery składniki! Szybko i smacznie! Posiłek idealny dla osób na diecie! Tylko mięso i warzywa!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8398
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2924
Polecam.
Odsłon: 1642
Polecam.
Odsłon: 480
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8398
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2924
Polecam.
Odsłon: 1642
Polecam.
Odsłon: 480
Składniki
Fasolkę i pokrojone w kostkę, obrane bataty polewamy oliwą i doprawiamy łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, połową łyżeczki rozmarynu i połową łyżeczki tymianku. Mieszamy.
Mięso polewamy oliwą i doprawiamy łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, łyżeczką papryki ostrej, łyżeczką papryki słodkiej, łyżeczką papryki wędzonej, łyżeczką czosnku w proszku i szczyptą kurkumy. Dodajemy pokrojoną cebulę i dokładnie mieszamy.
Jeśli mamy więcej czasu możemy odstawić mięso na kilka godzin do zamarynowania.
Na jedną połowę blachy wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy warzywa na drugą stronę wykładamy mięso.
Potrawę pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego.