Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny obiad gotowy w zaledwie pół godziny! Tylko cztery składniki! Szybko i smacznie! Posiłek idealny dla osób na diecie! Tylko mięso i warzywa!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Fasolkę i pokrojone w kostkę, obrane bataty polewamy oliwą i doprawiamy łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, połową łyżeczki rozmarynu i połową łyżeczki tymianku. Mieszamy.
Mięso polewamy oliwą i doprawiamy łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, łyżeczką papryki ostrej, łyżeczką papryki słodkiej, łyżeczką papryki wędzonej, łyżeczką czosnku w proszku i szczyptą kurkumy. Dodajemy pokrojoną cebulę i dokładnie mieszamy.
Jeśli mamy więcej czasu możemy odstawić mięso na kilka godzin do zamarynowania.
Na jedną połowę blachy wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy warzywa na drugą stronę wykładamy mięso.
Potrawę pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego.