Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny obiad gotowy w zaledwie pół godziny! Tylko cztery składniki! Szybko i smacznie! Posiłek idealny dla osób na diecie! Tylko mięso i warzywa!
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 11008
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 45
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 374
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 5190
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 40
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 11008
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 45
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 374
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 5190
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 40
Składniki
Fasolkę i pokrojone w kostkę, obrane bataty polewamy oliwą i doprawiamy łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, połową łyżeczki rozmarynu i połową łyżeczki tymianku. Mieszamy.
Mięso polewamy oliwą i doprawiamy łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, łyżeczką papryki ostrej, łyżeczką papryki słodkiej, łyżeczką papryki wędzonej, łyżeczką czosnku w proszku i szczyptą kurkumy. Dodajemy pokrojoną cebulę i dokładnie mieszamy.
Jeśli mamy więcej czasu możemy odstawić mięso na kilka godzin do zamarynowania.
Na jedną połowę blachy wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy warzywa na drugą stronę wykładamy mięso.
Potrawę pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego.