Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 24
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 406
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 24
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 406
Składniki
Mięso mieszamy z jajkami , wgniatamy czosnek solimy, pieprzymy Dno naczynia żaroodpornego smarujemy olejem Kładziemy płat makaronu Następnie mięso na mięso ser na ser lejemy sosy. Czynność powtarzamy aż do wyczerpania składników czyli płatów i miesa. Na ostatni płat makaronu sypiemy starty ser i kładziemy cienkie plasterki masła Zapiekałam w 180* około 30 minut. Nie wyjmowałam z pieca zaraz po wyłączeniu. Dałam jeszcze lazanii 15 minut Smacznego i polecam gorąco :)