Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31031
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5605
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31031
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5605
Składniki
Mięso mieszamy z jajkami , wgniatamy czosnek solimy, pieprzymy Dno naczynia żaroodpornego smarujemy olejem Kładziemy płat makaronu Następnie mięso na mięso ser na ser lejemy sosy. Czynność powtarzamy aż do wyczerpania składników czyli płatów i miesa. Na ostatni płat makaronu sypiemy starty ser i kładziemy cienkie plasterki masła Zapiekałam w 180* około 30 minut. Nie wyjmowałam z pieca zaraz po wyłączeniu. Dałam jeszcze lazanii 15 minut Smacznego i polecam gorąco :)