Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5951
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12776
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4537
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5951
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12776
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4537
Składniki
Mięso mieszamy z jajkami , wgniatamy czosnek solimy, pieprzymy Dno naczynia żaroodpornego smarujemy olejem Kładziemy płat makaronu Następnie mięso na mięso ser na ser lejemy sosy. Czynność powtarzamy aż do wyczerpania składników czyli płatów i miesa. Na ostatni płat makaronu sypiemy starty ser i kładziemy cienkie plasterki masła Zapiekałam w 180* około 30 minut. Nie wyjmowałam z pieca zaraz po wyłączeniu. Dałam jeszcze lazanii 15 minut Smacznego i polecam gorąco :)