Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna lazania. Przepis pochodzi z kuchni włoskiej. Nietypowy dodatek w postaci kromek podsuszonego chleba, dodaje jej niezwykły smak.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1123
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420652
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1815
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1123
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420652
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1815
Składniki
Cukinie gotujemy w skórkach w osolonej wodzie. Kroimy w paski. Przecier pomidorowy mieszamy z przyprawami . Na dno naczynia żaroodpornego układamy połowe kromek, na nie połowe przecieru. Na to pokrojoną jedną cukinię. Posypujemy serem żółtym zmieszanym z parmezanem. Czynność tą powtarzamy.
Pieczemy w temp 180* ponad pół godziny.