Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna lazania. Przepis pochodzi z kuchni włoskiej. Nietypowy dodatek w postaci kromek podsuszonego chleba, dodaje jej niezwykły smak.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117445
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8130
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3043
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1789
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1387
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117445
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8130
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3043
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1789
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1387
Składniki
Cukinie gotujemy w skórkach w osolonej wodzie. Kroimy w paski. Przecier pomidorowy mieszamy z przyprawami . Na dno naczynia żaroodpornego układamy połowe kromek, na nie połowe przecieru. Na to pokrojoną jedną cukinię. Posypujemy serem żółtym zmieszanym z parmezanem. Czynność tą powtarzamy.
Pieczemy w temp 180* ponad pół godziny.