Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polska tradycja ,polskie smaki
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17648
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15296
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5278
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9034
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17648
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15296
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5278
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9034
Składniki
Makaron ugotowałem według przepisu na opakowaniu. Kapustę włoską posiekałem ,zalałem zimną wodą (200 ml –w razie potrzeby dolać),razem z liściem laurowym i łyżeczką soli gotowałem do miękkości. Nadmiar wody odparowałem. Cebulę posiekałem i podsmażyłem na maśle. Dodałem do kapusty. Boczek pokroiłem w kostkę ,podsmażyłem na suchej patelni i razem z wytopionym tłuszczem dodałem do całości. Następnie dodałem makaron ,wszystkie składniki ,razem z posiekanym koperkiem wymieszałem. Do smaku doprawiłem solą ,pieprzem oraz sokiem z cytryny.