Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polska tradycja ,polskie smaki
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 765
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5501
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9329
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 174
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 765
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5501
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9329
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 174
Składniki
Makaron ugotowałem według przepisu na opakowaniu. Kapustę włoską posiekałem ,zalałem zimną wodą (200 ml –w razie potrzeby dolać),razem z liściem laurowym i łyżeczką soli gotowałem do miękkości. Nadmiar wody odparowałem. Cebulę posiekałem i podsmażyłem na maśle. Dodałem do kapusty. Boczek pokroiłem w kostkę ,podsmażyłem na suchej patelni i razem z wytopionym tłuszczem dodałem do całości. Następnie dodałem makaron ,wszystkie składniki ,razem z posiekanym koperkiem wymieszałem. Do smaku doprawiłem solą ,pieprzem oraz sokiem z cytryny.