Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7609
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7609
Składniki
Odetnij brzegi chleba tostowego, lekko potrząśnij chlebem. Na chleb wyłożyć nadzienie ziemniaczane, uformować placki. Smażyć na gorącym oleju roślinnym do miękkości.