Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne leczo z papryką i kiełbasą z dodatkiem cukinii.pyszne jednogarnkowe danie dla całej rodziny.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 394
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 94
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 256
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 309
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 394
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 94
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 256
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 309
Składniki
W dużym garnku rozpuszczamy masło i wrzucamy pokrojoną cebulę.Szklimy ją na masełku :).Następnie kroimy kiełbaskę i wrzucamy .do garnka.Mieszamy i smażymy tak ok.10-min.Pod koniec dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek..Po tym czasie kroimy papryki usuwając z nich nasionka.Teraz dusimy to wszystko na trochę większym ogniu ok.15-20 min.Dodajemy przyprawy i teraz dodajemy takze pokrojoną w dużą kostkę cukinię.Mieszamy i dusimy kolejne 10 min.Nastepnie wlewamy passatę zagotowujemy i dusimy pod przykryciem kolejne 10 min. I gotowe.Leczo podajemy z pieczywem.