Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z kiełbasą, cukinią, papryką i pieczarkami
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4245
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 64
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 56
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4245
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 64
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 56
Składniki
- W głębokiej patelni rozgrzewamy olej, - Dodajemy pokrojoną kiełbasę i podsmażamy, - Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i jeszcze przez chwilę podsmażamy. -Następnie dodajemy pokrojone w kostkę warzywa: pieczarki, paprykę i cukinię. - Całość zalewamy pomidorami z puszki mieszamy i dusimy około 20-25 minut. - Pod koniec gotowania przyprawiamy solom pieprzem, majerankiem, słodką papryką i zasypujemy świeżą pietruszką.