Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z kiełbasą, cukinią, papryką i pieczarkami
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 89
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18680
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7152
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30797
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 89
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18680
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7152
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30797
Składniki
- W głębokiej patelni rozgrzewamy olej, - Dodajemy pokrojoną kiełbasę i podsmażamy, - Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i jeszcze przez chwilę podsmażamy. -Następnie dodajemy pokrojone w kostkę warzywa: pieczarki, paprykę i cukinię. - Całość zalewamy pomidorami z puszki mieszamy i dusimy około 20-25 minut. - Pod koniec gotowania przyprawiamy solom pieprzem, majerankiem, słodką papryką i zasypujemy świeżą pietruszką.