Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka wątróbka. Świetnie komponuje się z surówką z marchwi.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3964
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19971
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3098
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4353
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3964
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19971
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3098
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4353
Składniki
Wodę wlać na patelnię, dodać kostkę rosołową i czekać, aż się rozpuści.
W tym czasie wątróbkę obrać z błonki i pokroić na mniejsze kawałki.
Gdy kostka się rozpuści dodać wątróbkę i przykryć. Gotować ok. 10-15 min ( czas zależny od preferowanego poziomu krwistości ) co jakiś czas mieszając.
W międzyczasie pokroić cebulę w drobne talarki. Dodać do wątróbki.
Następnie doprawić solą i pieprzem i gotować jeszcze chwilę, by odparował nadmiar wody. Smacznego :)