Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka wątróbka. Świetnie komponuje się z surówką z marchwi.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10192
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9241
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6597
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10192
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9241
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6597
Składniki
Wodę wlać na patelnię, dodać kostkę rosołową i czekać, aż się rozpuści.
W tym czasie wątróbkę obrać z błonki i pokroić na mniejsze kawałki.
Gdy kostka się rozpuści dodać wątróbkę i przykryć. Gotować ok. 10-15 min ( czas zależny od preferowanego poziomu krwistości ) co jakiś czas mieszając.
W międzyczasie pokroić cebulę w drobne talarki. Dodać do wątróbki.
Następnie doprawić solą i pieprzem i gotować jeszcze chwilę, by odparował nadmiar wody. Smacznego :)