Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka wątróbka. Świetnie komponuje się z surówką z marchwi.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 131
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 983
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11996
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 131
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 983
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11996
Składniki
Wodę wlać na patelnię, dodać kostkę rosołową i czekać, aż się rozpuści.
W tym czasie wątróbkę obrać z błonki i pokroić na mniejsze kawałki.
Gdy kostka się rozpuści dodać wątróbkę i przykryć. Gotować ok. 10-15 min ( czas zależny od preferowanego poziomu krwistości ) co jakiś czas mieszając.
W międzyczasie pokroić cebulę w drobne talarki. Dodać do wątróbki.
Następnie doprawić solą i pieprzem i gotować jeszcze chwilę, by odparował nadmiar wody. Smacznego :)