Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem stawiajmy na lżejsze dania, to niewątpliwie takim jest:). Młode ziemniaki, kalafior i chuda drobiowa kiełbasa stanowią doskonałe połączenie. Zapiekankę popijmy szklanką zimnej maślanki:).
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14330
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1668
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16390
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6594
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14330
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1668
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16390
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6594
Składniki
Ziemniaki skrobiemy. Kalafior dzielimy na różyczki. W osobnych garnkach warzywa gotujemy do miękkości. Koperek siekamy, kiełbasę kroimy w plastry. Pomidorki przekrawamy na pół. 2.
Jajka, śmietanę, koperek i przyprawy mieszamy ze sobą. Dodajemy do warzyw i kiełbasy, mieszamy do połączenia składników.
Zapiekamy w temperaturze 180 stopni przez około 40 minut.