Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko to świetnie smakuje z ziemniakami, jak i kluskami np. śląskimi czy też kopytkami.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 510
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3565
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 2260
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30527
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 510
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3565
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 2260
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30527
Składniki
Dokładnie umyć i wysuszyć kawałki łopatki. Do garnka wlać olej rzepakowy, rozgrzać go. Na gorący olej wrzucić pokrojoną w plastry cebulę. Podsmażyć cebulę do zrumienienia. Następnie włożyć do garnka kawałki łopatki, lekko podsmażyć. Wrzucić potem grzybki suszone, posypać przyprawą Kucharek, pieprzem i solą do smaku. Smażyć do miękkości, dolewając po trochu wody. Podawać do obiadu z ziemniaczkami i surówką. SMACZNEGO !!!