Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko to świetnie smakuje z ziemniakami, jak i kluskami np. śląskimi czy też kopytkami.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1801
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14420
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19518
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13165
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1801
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14420
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19518
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13165
Składniki
Dokładnie umyć i wysuszyć kawałki łopatki. Do garnka wlać olej rzepakowy, rozgrzać go. Na gorący olej wrzucić pokrojoną w plastry cebulę. Podsmażyć cebulę do zrumienienia. Następnie włożyć do garnka kawałki łopatki, lekko podsmażyć. Wrzucić potem grzybki suszone, posypać przyprawą Kucharek, pieprzem i solą do smaku. Smażyć do miękkości, dolewając po trochu wody. Podawać do obiadu z ziemniaczkami i surówką. SMACZNEGO !!!