Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój przepis na smaczne danie! Łatwe i pewnie znane każdemu w mojej wersji!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Łososia należny umyć, ze skóry ściągnąć łuski. Następnie delikatnie posmarować masłem z wierzchu ,posolić solą morską,popieprzyć,położyć na nim kawałek koperku. Potem zawinąć w folię aluminiową,ale nie ściśle,tak aby łosoś by tak jak by w woreczku.Odstawić go do lodówki na 2h-min!!!
Łososia piec w 180st ok 20-30min - w zależności od jego grubości!
Warzywa gotować na parze!Ziemniaki obrać, umyć ,posolić solą morską i posmarować olejem,upiec w piekarniku na rumiano!
Ja ziemniaki włożyłam wcześniej do piekarnika i piekłam ok 15min i potem dołożyłam łososia i razem piekłam jeszcze ok 25min!
Smacznego!!