Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny łosoś pieczony we frytkownicy beztłuszczowej ze słodkim miodem i masełkiem to propozycja na smaczne danie na różne okazje. Idealne na sylwestra czy prywatkę.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 264
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1031
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4082
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 264
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1031
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4082
Składniki
Łososia umyj, usuń skórę i osusz ręcznikiem papierowym. Podziel na 3 kawałki , każdy z nich posyp solą i pieprzem z obu stron i skrop sokiem z cytryny.
Łososia ułóż na papierze do pieczenia, na wierzchu każdego kawałka rozprowadź po jednej płaskiej łyżce miodu i połóż plasterek masła .
Łososia wstaw do frytkownicy na około 8 minut w temperaturze 180 st.
Podaj zaraz po upieczeniu z ulubionymi dodatkami np. ryżem, ulubioną surówką lub sałatką. Polecam.