Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny łosoś pieczony we frytkownicy beztłuszczowej ze słodkim miodem i masełkiem to propozycja na smaczne danie na różne okazje. Idealne na sylwestra czy prywatkę.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Łososia umyj, usuń skórę i osusz ręcznikiem papierowym. Podziel na 3 kawałki , każdy z nich posyp solą i pieprzem z obu stron i skrop sokiem z cytryny.
Łososia ułóż na papierze do pieczenia, na wierzchu każdego kawałka rozprowadź po jednej płaskiej łyżce miodu i połóż plasterek masła .
Łososia wstaw do frytkownicy na około 8 minut w temperaturze 180 st.
Podaj zaraz po upieczeniu z ulubionymi dodatkami np. ryżem, ulubioną surówką lub sałatką. Polecam.