Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w 10 minut a i smaczny :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13548
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 875
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13548
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 875
Składniki
Na rozgrzaną patelnię położyć łososia i smażyć przez około 3-4 minuty. Przewrócić na drugą stronę i smażyć jeszcze przez kolejne 3-4 minuty. Zdjąć z patelni.
Na patelnię wlać białe wino lub ocet winny i gotować przez około 1 minutę. Dodać kapary, masło i gotować do czasu aż sos zgęstnieje a kapary będą usmażone i zrumienione. Dodać natkę pietruszki. Łososia polać przygotowanym sosem.