Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w 10 minut a i smaczny :)
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40610
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 987
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 246
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3316
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40610
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 987
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 246
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3316
Składniki
Na rozgrzaną patelnię położyć łososia i smażyć przez około 3-4 minuty. Przewrócić na drugą stronę i smażyć jeszcze przez kolejne 3-4 minuty. Zdjąć z patelni.
Na patelnię wlać białe wino lub ocet winny i gotować przez około 1 minutę. Dodać kapary, masło i gotować do czasu aż sos zgęstnieje a kapary będą usmażone i zrumienione. Dodać natkę pietruszki. Łososia polać przygotowanym sosem.