Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w 10 minut a i smaczny :)
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2544
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20004
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 527
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 609
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7041
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2544
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20004
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 527
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 609
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7041
Składniki
Na rozgrzaną patelnię położyć łososia i smażyć przez około 3-4 minuty. Przewrócić na drugą stronę i smażyć jeszcze przez kolejne 3-4 minuty. Zdjąć z patelni.
Na patelnię wlać białe wino lub ocet winny i gotować przez około 1 minutę. Dodać kapary, masło i gotować do czasu aż sos zgęstnieje a kapary będą usmażone i zrumienione. Dodać natkę pietruszki. Łososia polać przygotowanym sosem.