Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby to samo zdrowie i to chyba wystarczający argument, aby wypróbować mój przepis:)
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2754
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 564
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 182
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 599
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 226
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2754
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 564
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 182
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 599
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Świeżego łososia kroimy na mniejsze porcje, a następnie przyprawiamy solą, pieprzem i nacieramy mocno pesto. Najlepiej zostawić na ok 20 min w lodówce, aby ryba nabrała ziołowego aromatu.
Smażymy łososia na rozgrzanej oliwie z oliwek, aż będzie mocno rumiany.
Sos: jogurt naturalny mieszamy z pesto i gotowe:) Sos można podawać na zimno lub na ciepło w zależności od upodobań. Usmażonego łososia polewamy sosem i podajemy z ulubioną sałatką.