Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby to samo zdrowie i to chyba wystarczający argument, aby wypróbować mój przepis:)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 392
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1810
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3407
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26952
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 188
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 392
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1810
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3407
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26952
Składniki
Świeżego łososia kroimy na mniejsze porcje, a następnie przyprawiamy solą, pieprzem i nacieramy mocno pesto. Najlepiej zostawić na ok 20 min w lodówce, aby ryba nabrała ziołowego aromatu.
Smażymy łososia na rozgrzanej oliwie z oliwek, aż będzie mocno rumiany.
Sos: jogurt naturalny mieszamy z pesto i gotowe:) Sos można podawać na zimno lub na ciepło w zależności od upodobań. Usmażonego łososia polewamy sosem i podajemy z ulubioną sałatką.