Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienne połączenie makaronu z Genui z chlebem. Pozytywne zaskoczenie.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7971
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1311
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13751
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7971
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1311
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13751
Składniki
Makaron ugotowałem według przepisu na opakowaniu. Odcedziłem. Ze świeżego chleba wybra łem miąższ, który pokruszyłem (półtora szklanki ). Na dużej patelni rozgrzałem oliwę, podsmażyłem przez minutę posiekany czosnek oraz anchois. Dorzuciłem chleb, smażyłem 0k. 7 minut, aż chleb zrumienił. Wrzuciłem makaron, wymieszałem. Wyłożyłem na talerze, posypałem natką.