Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najsmaczniejszy i najprostszy makaron z moimi ulubionymi grzybami
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na maśle. Dodać oczyszczone grzyby, podlać winem, dusić 10-15 minut.
Na koniec dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem, wsypać posiekaną natkę pietruszki.
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, odcedzić, wrzucić do sosu, wymieszać. Podawać od razu.