Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najsmaczniejszy i najprostszy makaron z moimi ulubionymi grzybami
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 397
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3637
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 136
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 310
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 397
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3637
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 136
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 310
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na maśle. Dodać oczyszczone grzyby, podlać winem, dusić 10-15 minut.
Na koniec dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem, wsypać posiekaną natkę pietruszki.
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, odcedzić, wrzucić do sosu, wymieszać. Podawać od razu.