Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najsmaczniejszy i najprostszy makaron z moimi ulubionymi grzybami
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9569
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 199
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20858
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9569
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 199
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20858
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na maśle. Dodać oczyszczone grzyby, podlać winem, dusić 10-15 minut.
Na koniec dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem, wsypać posiekaną natkę pietruszki.
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, odcedzić, wrzucić do sosu, wymieszać. Podawać od razu.