Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron penne z pieczarkami i fasolką czerwoną z dodatkiem cebuli i przecieru pomidorowego
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Makaron gotujemy wg opisu Cebulę i pieczarki kroimy w dowolny sposób. Zaczynamy od podsmażenia cebuli,gdy już się zeszkli dodajemy przecier. Mieszamy i dodajemy pieczarki. Przyprawiamy, dolewamy trochę wody i smażymy około 15min. Na koniec dodajemy odcedzoną fasole czerwoną. Mieszamy całość z makaronem i gotowe. SMACZNEGO !!!