Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne dla tych, którzy kochają aromatyczne dania na szybko.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16606
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16606
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
Makaron przygotowujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Marchew i seler kroimy w słupki. Pieczarki kroimy na kawałki. Szalotkę kroimy w piórka. Czosnek i imbir siekamy. Papryki kroimy. Polędwiczkę kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy mięso, lekko podsmażamy, dodajemy pozostałe składniki, szybko smażymy w wysokiej temperaturze. Do całości dodajemy makaron. Mieszamy.