Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne dla tych, którzy kochają aromatyczne dania na szybko.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12339
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1315
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39426
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12339
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1315
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39426
Składniki
Makaron przygotowujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Marchew i seler kroimy w słupki. Pieczarki kroimy na kawałki. Szalotkę kroimy w piórka. Czosnek i imbir siekamy. Papryki kroimy. Polędwiczkę kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy mięso, lekko podsmażamy, dodajemy pozostałe składniki, szybko smażymy w wysokiej temperaturze. Do całości dodajemy makaron. Mieszamy.