Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne dla tych, którzy kochają aromatyczne dania na szybko.
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6537
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 1217
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 53
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2376
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6537
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 1217
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 53
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2376
Składniki
Makaron przygotowujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Marchew i seler kroimy w słupki. Pieczarki kroimy na kawałki. Szalotkę kroimy w piórka. Czosnek i imbir siekamy. Papryki kroimy. Polędwiczkę kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy mięso, lekko podsmażamy, dodajemy pozostałe składniki, szybko smażymy w wysokiej temperaturze. Do całości dodajemy makaron. Mieszamy.