Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę chińszczyzna, trochę pomysł na coś szybkiego i nieskomplikowanego :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7847
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1023
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13604
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7847
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1023
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13604
Składniki
Z polędwiczki usunąć białą błonkę i pokroić mięso na cienkie plasterki. Obtoczyć je w mące ziemniaczanej i podsmażyć na łyżce oleju. Zrobić sos i zalać nim podsmażone polędwiczki, smażyć dalej. Dodać warzywa i wszystkie przyprawy. Smażyć i w międzyczasie przygotować makaron ryżowy wg przepisu z opakowania. Odcedzony makaron dodać do zawartości patelni i jeszcze kilka minut smażyć - sos ma być gęsty, warzywa miękkie a polędwiczka usmażona.