Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 963 Ocena: 18192
Dodano: 01.04.2017
Odsłon: 1286
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Pomidorki umyłem, osuszyłem, pokroiłem na połówki. Na posmarowanym oliwą, żaroodpornym naczyniu rozłożyłem pomidorki, oprószyłem je sola i pieprzem oraz płatkami chili, skropiłem oliwą. Wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C na 30 minut.
Makrelę obrałem ze skóry i ości, podzieliłem na małe kawałki. Natkę pietruszki posiekałem.
Ugotowałem makaron al dente w osolonym wrzątku. Odcedziłem, makaron włożyłem do naczynia z pomidorkami, wymieszałem, dodałem kawałki makreli i natkę pietruszki.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

bellamozzarella 03 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
Ślinotok pełen ;-) pycha ;-)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 03 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
proste są najsmaczniejsze, i love :*0 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 02 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
Bardzo smaczne połączenie <3 Mniam :D Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

izek 01 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
Super wygląda i pewnie tak samo smakuje :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz