Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyż proste dania nie są smaczne ? Pytanie retoryczne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
Pomidorki umyłem, osuszyłem, pokroiłem na połówki. Na posmarowanym oliwą, żaroodpornym naczyniu rozłożyłem pomidorki, oprószyłem je sola i pieprzem oraz płatkami chili, skropiłem oliwą. Wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C na 30 minut. Makrelę obrałem ze skóry i ości, podzieliłem na małe kawałki. Natkę pietruszki posiekałem. Ugotowałem makaron al dente w osolonym wrzątku. Odcedziłem, makaron włożyłem do naczynia z pomidorkami, wymieszałem, dodałem kawałki makreli i natkę pietruszki.