Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościej być już nie może:). Ser i pieczarki, czyli bardzo klasyczny smak połączyłam z makaronem. Wyszedł szybki, smaczny i tani obiad.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1008
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4648
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1291
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1008
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4648
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1291
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojone w plastry pieczarki, do odparowania wody z pieczarek. Dodajemy śmietanę, sery i natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką.
Wsypujemy makaron, mieszamy do dokładnego połączenia składników. Przed podaniem posypujemy startym parmezanem i posypujemy natką pietruszki.