Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościej być już nie może:). Ser i pieczarki, czyli bardzo klasyczny smak połączyłam z makaronem. Wyszedł szybki, smaczny i tani obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12638
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12638
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojone w plastry pieczarki, do odparowania wody z pieczarek. Dodajemy śmietanę, sery i natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką.
Wsypujemy makaron, mieszamy do dokładnego połączenia składników. Przed podaniem posypujemy startym parmezanem i posypujemy natką pietruszki.