Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościej być już nie może:). Ser i pieczarki, czyli bardzo klasyczny smak połączyłam z makaronem. Wyszedł szybki, smaczny i tani obiad.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2083
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17942
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1966
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2083
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17942
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1966
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojone w plastry pieczarki, do odparowania wody z pieczarek. Dodajemy śmietanę, sery i natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką.
Wsypujemy makaron, mieszamy do dokładnego połączenia składników. Przed podaniem posypujemy startym parmezanem i posypujemy natką pietruszki.