Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prościej być już nie może:). Ser i pieczarki, czyli bardzo klasyczny smak połączyłam z makaronem. Wyszedł szybki, smaczny i tani obiad.
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1606
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 503
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 361
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 62
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1606
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 503
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 361
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 62
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojone w plastry pieczarki, do odparowania wody z pieczarek. Dodajemy śmietanę, sery i natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką.
Wsypujemy makaron, mieszamy do dokładnego połączenia składników. Przed podaniem posypujemy startym parmezanem i posypujemy natką pietruszki.