Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Ugotować makaron al dente. Brokuły podzielić na mniejsze różyczki, ugotować w osolonej wodzie. Pomidory pokroić w kostkę. Ser pleśniowy (u mnie Złoty Lazur) pokroić, parmezan zetrzeć na tarce.
W rondlu lub głębokiej patelni umieścić ugotowany makaron, brokuły, pokrojone pomidory, doprawić śmietanką/mascarpone, dojrzałym serem, ziołami i przyprawami, podgrzewać do połączenia składników.