Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 491
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 931
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 491
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 931
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Składniki
Ugotować makaron al dente. Brokuły podzielić na mniejsze różyczki, ugotować w osolonej wodzie. Pomidory pokroić w kostkę. Ser pleśniowy (u mnie Złoty Lazur) pokroić, parmezan zetrzeć na tarce.
W rondlu lub głębokiej patelni umieścić ugotowany makaron, brokuły, pokrojone pomidory, doprawić śmietanką/mascarpone, dojrzałym serem, ziołami i przyprawami, podgrzewać do połączenia składników.