Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1727
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2062
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1727
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2062
Składniki
Ugotować makaron al dente. Brokuły podzielić na mniejsze różyczki, ugotować w osolonej wodzie. Pomidory pokroić w kostkę. Ser pleśniowy (u mnie Złoty Lazur) pokroić, parmezan zetrzeć na tarce.
W rondlu lub głębokiej patelni umieścić ugotowany makaron, brokuły, pokrojone pomidory, doprawić śmietanką/mascarpone, dojrzałym serem, ziołami i przyprawami, podgrzewać do połączenia składników.