Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos orzechowy to moje nowe odkrycie:). Świetnie pasuje do brokuła a także do innych warzyw. W wersji mięsnej możemy dodać kurczaka.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2634
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 922
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2634
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 922
Składniki
Z brokuła odcinamy różyczki. Gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Boczniaki kroimy, podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy drobno posiekany czosnek, makaron i brokuł. Masło orzechowe i śmietanę łączymy razem. Wlewamy do garnka, dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.