Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos orzechowy to moje nowe odkrycie:). Świetnie pasuje do brokuła a także do innych warzyw. W wersji mięsnej możemy dodać kurczaka.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 230
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 974
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 230
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 974
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4052
Składniki
Z brokuła odcinamy różyczki. Gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Boczniaki kroimy, podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy drobno posiekany czosnek, makaron i brokuł. Masło orzechowe i śmietanę łączymy razem. Wlewamy do garnka, dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.