Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
został mi makaron z poprzedniego dnia.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4496
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5917
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12724
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4496
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5917
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12724
Składniki
Na patelnię wlej dwie łyżki oleju do smażenia. Okrawki pokrój drobno i umieść na patelni. Podsmażaj na patelni przez kilka minut. Do miski wbij jajka. Wlej śmietanę. Wsyp pół płaskiej łyżeczki soli i pieprzu. Całość wymieszaj.
Na patelnię z okrawkami wrzuć makaron, wlej też płyn jajeczny. Mieszaj kilka minut na małym ogniu. Wyłóż na talerze. Posyp szczypiorkiem i pokrojonymi pomidorkami.