Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
został mi makaron z poprzedniego dnia.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 116
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5102
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32716
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 360
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 116
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5102
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32716
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 360
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 284
Składniki
Na patelnię wlej dwie łyżki oleju do smażenia. Okrawki pokrój drobno i umieść na patelni. Podsmażaj na patelni przez kilka minut. Do miski wbij jajka. Wlej śmietanę. Wsyp pół płaskiej łyżeczki soli i pieprzu. Całość wymieszaj.
Na patelnię z okrawkami wrzuć makaron, wlej też płyn jajeczny. Mieszaj kilka minut na małym ogniu. Wyłóż na talerze. Posyp szczypiorkiem i pokrojonymi pomidorkami.