Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
został mi makaron z poprzedniego dnia.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10444
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4374
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10444
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4374
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423849
Składniki
Na patelnię wlej dwie łyżki oleju do smażenia. Okrawki pokrój drobno i umieść na patelni. Podsmażaj na patelni przez kilka minut. Do miski wbij jajka. Wlej śmietanę. Wsyp pół płaskiej łyżeczki soli i pieprzu. Całość wymieszaj.
Na patelnię z okrawkami wrzuć makaron, wlej też płyn jajeczny. Mieszaj kilka minut na małym ogniu. Wyłóż na talerze. Posyp szczypiorkiem i pokrojonymi pomidorkami.